B + C = Sant <3

Hej kära vänner och bekanta!

Livet går väl ganska långsamt framåt för tillfället men jag är nöjd måste jag säga.
Skolan har gått trögt men idag gjorde jag äntligen klart det svåraste jobbet. Beatrice älsklingen är i skolan och jag ska nu snart tvätta bort sminken från gårdagens fotosession som Jessica anordnade:)

För övrigt är jag och min Broder Fredrik inne i studion varje Lördag och spelar in, 3 låtar har alla intrument färdiga:) för er som inte märkt så finns det nya länkar i min meny till vänster längst ner!

Där kan ni hitta:

Älsklingens Blogg
Fredriks Blogg
Bandets Blogg
Jessicas Blogg

 

På fredag ska vi se Lillasyster i Kristianstad! ska bli skön att komma bort ifrån hemmet och Karlshamn lite:)
På lördag blir det först fika med en gäst här hemma, ska faktiskt blir riktigt kul. Sen på kvällen blir det studion igen ett par timmar:)

Ja det var väl en liten kort men omfattande information.

Jag älskar Beatrice <3

 

 

 

 


A man that walks alone

Nu är det väl den timmet på dygnet snart där mitt liv förändrades, för exakt 9 månader sedan. hade önskat jag kunde fira det, men det går inte. jag sitter hemma själv i lägenheten. Ronja kröp precis nära, hon om någon vet väl hur det känns att vara själv i den stora världen, men jag antar att ensamhet också är en slags sällskap. jag har inte alltid varit en god och bra pojkvän, det vet många. men jag är så otroligt ledsen för det. Det är väl stunder som denna som man hittar saker i sin själ, stunder då man sitter ensam vid ett köksbord, med en halvt utplockad godis skol, cigg och en kall belgisk öl. Mitt älskade hjärta är ute och roar sig ikväll, är så glad för hennes skull, hon behöver det. Jag är väl bara löjlig när jag säger att jag känner till hur människor i denna staden gör när de är ute. det kan vara farligt och väldigt jobbigt. Sitter just nu och lyssnar på Def Leppard. Fixar lite på musiksidor. tiden går sakta. väntar på ett sms, hoppas det kommer snart så jag kan gå ut igen. men eftersom jag tänker sa så nu så kommer nog tiden (om möjligt) gå ännu saktare. Jag älskar Bea! <3

Break The Wind



CHARLIE & FREDRIK - BREAK THE WIND LIVE AT ANNEXET 6 NOVEMBER!!!





Man Against The World

Då satt man ensam i soffan. Ciggröken svävar fritt och Survivor på Spotify är det som gäller.

Jag älskar Beatrice Sandgren, oavsett vad mitt förflutna tror...

Whatever It Takes

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, och det kanske jag borde be om ursäkt för.
Nej. det gör jag inte. för skiver gör jag enbart när jag känner att saker behöver ut. Annars blir det lätt krystat och fejkat. Detta är inte en " Hej-idag-har-jag-inte-gjort-mycket-men-jag-älskar-gröna-ängar blogg"

Många av er där ute kanske ibland undrar vart jag tagit vägen? många har kanske till och med börjar förstå vad det är som händer? Om inte så ska jag försöka förklara.

I 19 år har jag mått piss, jag har varje dag önskat att jag dödats innan jag föddes, men istället växer man upp som ett svart får. någon som inte passar in alls. Sen träffar jag en person mitt tjugonde år. En person som får mig att vilja leva, som får mig att vilja ta mig vidare i livet! Jag och Bea har gått igenom väldigt mycket på vägen hit där vi är idag. Nu är det så att vissa verkar ha väldigt svårt att förstå hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag tänker göra för att alltid ha henne vid min sida! 

Jag och Bea ska flytta ihop. 24/7 kommer ni se oss tillsammans... så acceptera eller skit i det...

Det märks tydligt att vissa inte förstår mina känslor. faktum är att det märks tydligt att vissa inte förstår att jag och min älskade Beatrice håller på att bli sammanflätade. i alla lägen...  Det är inte att ljuga när jag säger att jag är så jävla trött på alla spydiga kommentarer som vi får hela tiden. Även om kommentarerna inte är menade att göra mig förbannad så gör de faktiskt det. Bara för att vissa människor inte hittat något eller förlorat hoppet...

Jag är inte värd den skiten längre... Jag älskar Bea och det finns inget som kan stoppa mig denna gången.
vi har gått igenom helvetet. men det är som man säger, den närmsta vägen till himlen är rakt igenom helvetet!

Jag tycker om Beas familj, de är fantastiska! och jag har på känn att det kanske accepterar mig också nu, trots att jag kanske tagit deras dotter lite ifrån dem. Mina familjer tycker om Bea, så otroligt mycket!  Det finns inte en chans att jag slutar springa nu, inte nu när jag är påväg dit jag alltid önskat!

Alla gör fel, jag har gjort mycket fel i mina dagar! Men nu är det dags att acceptera allt fel man gjort och helt enkelt gå vidare! Snart stänger vi 2009boken och det är med sorg jag säger att jag helst av allt skulle vilja kasta den senaste halvan i elden. men det tänker jag inte göra, jag tänker slicka såren! det ska kännas när man gjort fel.


" Let your friend be my friend and then we all can be friends together" - Unknown




Det var allt för studen...



Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

8 MÅNADER!!! KAN NI FATTA?

Hela lördagen spenderades hos min far, som barnvakter! Söndagen (idag) åkte vi hem klockan 14.00 handlade köpte pizza, hyrde film och fixade en massa godsaker!


Jag älskar Beatrice och de senaste månaderna har varit jätte svåra för oss båda men allt löser sig med tiden och sakta men säkert kör vi direkt in på månad nummer 9! Det är helt otroligt, vilken resa vi gjort. Den bästa sommaren i mitt liv den och första sommaren med Broder!

Det är så häftigt att se vilken resa jag själv gjort under dessa 9 månaderna. Hon har hjälpt mig så mycket, lärt mig leva på ett helt annat sätt, öppnat ögonen och verkligen gett mig värld full av kärlek, kärlek som jag trodde att Gud tagit bort för evigt i mitt liv!


Jag älskar dig mitt älskade hjärta!!!!


Imon börjar en ny månad! Grattis på oss!!!!!!!!


KÄRLEK <3

RSS 2.0